Lyckad bio-premiär!

Nalle Puhs film såg vi och den fick godkänt av tjejerna tror jag. Med varsin bytta popcorn i näven satt de som små tända ljus hela filmen, som var en timme lång. Helt lagom. Lite skräpmat, lyxglass och massor av lek och bus; en finfin söndag i finfint sällskap!





Tack för idag!


Ingen hemma-söndag här inte! Vi kan ju...

bild0215 (MMS)

Ingen hemma-söndag här inte! Vi kan ju inte motstå en träff med fina kusin Danielle, så nu drar vi till Täby. Dags för Lovas första biobesök!


Snart till ända!

Är mitt ensamma-förälder dygn, puh! Nej, det har gått så himla bra och jag har verkligen njutit av att bara gå hemma och skrota med mina fina barn. Efter att ha somnat i soffan klockan halv sju igår kväll så vaknade Lova såklart halv tio och ville gå upp. Dessutom har hon fått den där vidriga hostan som nästan alla andra verkar ha just nu så hon hade rätt svårt att somna om, stackarn. Men efter ungefär en timme så fick vi sova både hon och jag.
Idag har vi haft en långsam lördag här hemma. Efter lunch lyckades jag tjata ut dem. Man kan inte sitta inne en dag med så fint väder! Underbara höst. I vanliga fall kastar de sig ut i hallen och vill gå ut så fort vi vaknat på morgonen, men inte idag. Och jag tror faktiskt att de tyckte det var riktigt skönt att bara få vara hemma. Vi har lekt tigrar och brandmän, läst masor med böcker och tittat på Pippi.
Bonus-blixt-visit av farmor och Ove gjorde barnen alldeles lyckliga!
Nu; för ovanlighetens skull ett glas rött i soffan, chips och en film som jag förhopningsvis orkar titta färdigt på.

Mörka kvällar!

Och trötta barn! Det märks att de påverkas av att det blir mörkare på kvällarna, ikväll somnade Lova redan halv sju på soffan. Jag vill inte riktigt tänka på hur tidigt hon antagligen kommer att vakna imorgon bitti... Kräksjukan går just nu och sprider sig både på jobb och förskola, hu! Å vad jag önskar att vi ska få slippa i år.

Den här helgen tar vi det lugnt tror jag. Leker och fixar hemma och laddar för en vecka full med roligheter; spökfest på förskolan och födelsedagskalas. Snart ska jag ge efter för min snudd på förlamande trötthet och krypa ner i sängen, äntligen.

Det ska börjas i tid!



Gullungar!



Trevlig helg!

Sjukstuga= tid för uppdatering?

Återhämtar mig efter magsjuka/influensa, hu så hemskt. Alla har varit hemma i två dagar, men bara jag och E dåliga än så länge. Väntar med spänning på hur resten av veckan ska bli.
Fyraårskalas!
Promenad med gammelfarmor!
Ladies night!
Helt spontant....
Trött Lova efter pappas kalas.
Favoritsysselsättning!

Livet rullar.. Förkylningar och barnkalas....

bild0203 (MMS)

Livet rullar.. Förkylningar och barnkalas. Loppan har hunnit bli hela fyra år. Jag hann knappt nostalgitrippa men tycker att tiden flugit otroligt fort. Just nu: en sandfigur av Lova, med huvud, mage, hals, snopp, pung och mage. Se där!


RSS 2.0