Kom hem!

Laddade efter jobbet med en stor portion hägen daaz och gav mig ut på promenad i spåret. Till min förvåning blev det en spontan löparrunda som gick rätt bra. Askönt att komma ut och röra på fläsket lite hursom. Nu har jag kraschlandat i sängen efter ett varmt bad och tänker att nu kan familjen få komma hem faktiskt. Jag har gjort nästan allt jag tänkte att jag skulle (förutom att storstäda, hm) så nu räcker det tycker jag. Nu får de komma hem för jag längtar.

Nördar loss på jobbet i mina fantastiska n...

bild0156 (MMS)

Nördar loss på jobbet i mina fantastiska nya lurar!


God förmiddag!

Och glad midsommar! Idag vaknade jag halv elva, jag är alldeles utvilad och det känns fantastiskt. Jag ska strax samla ihop mig och bege mig till en gammal kompis jag inte sett på år och dar.  Vi ska fira sillfri midsommar, äta en massa god mat och jordgubbar förstås, och bara ha det bra. Imorgon ska jag jobba så det blir lugnt och stilla firande för mig idag.
Jag försökte prata med mina barn på telefon igår men gick bet. Ellen satt och åt och Lova var inte intresserad. Jag fick prata med alla andra så jag får väl nöja mig så.

Tralala!

Jag saknar mina små trollungar! Hoppas det inte regnar på dem där på landet.
Två dagar efter och jag fnissar fortfarande inombords när jag tänker på mitt körkort. Tänk att det gick vägen! Nu blir livet lite lättare.

På sistone...

har vi firat att Mimmi tagit studenten!
Och idag har vi haft fint besök av Tuva med familj, så himlans mysigt var det att träffas igen!

RSS 2.0