Fin fredag!

Kompisarna kom på besök och vi hade en riktigt bra dag!










Glad och tacksam får man vara för att man lyckas genomföra det man planerar ibland!


Det går bra nu!

Förutom tidsbrist och svårigheten att prioritera bland alla roligheter och måsten, så känns livet riktigt roligt just nu! Det mesta flyter helt enkelt; en rolig dag på jobbet (kors) med brandövning och annat spännande, friska barn (just nu) konflikthantering med Loppan som faktiskt gör verkan och att komma hem och höra Ellen säga "mamma" är ju bara grädde på moset.

På andra sidan!

Det har varit en lång vecka, men nu är eländet över. Lova blev hårt drabbad och har varit en slagen hjälte sista tiden. Hon har legat i soffan, kräkts och gnällt och tittat på film. Vi har tittat på våren och solskenet utanför fönstret. Men nu, äntligen får vi vara med igen! I helgen blir det kalas för hela slanten och sedan vill vi träffa folk igen. Lova har pratat om sina kompisar, hon har ju varit rätt isolerad stackarn.



Utslagna!



En kort mellanperiod var det två glada barn i legot!



Tillbaka till vardagen igen...


Att få det man vill ha!

Man ska vara försiktig med sina önskningar - för ibland slår de in! Knappt hann jag tänka tanken; det vore kanske dags att sluta amma snart? Få sova ifred på natten, ut med kompisar, gå och simma utan krångel osv. Och då sa ödet/världsalltet eller vem som nu råkade lyssna; aha men det är lätt ordnat. Här har ni en omgång överjävlig magsjuka! Ellen har alltså haft och Lova är för tillfället drabbad, sedan får vi se om det är sambon eller jag som drabbas först. Eller kanske samtidigt? Skoj!
"Här målar jag fan på väggen om jag vill - det är min vägg!  Trevlig helg då/Surkartet!

Valborg!

Syskon-samåkning!



Vi letade (och fann) en brasa.



Åter i soffan, strax före tröttkraschen.



Mysigaste familjefirandet! Männen fick visst inte vara med på bild denna gång, men de var där också!

Nu ikväll nattar vi barnen i sviterna av gårdagskvällen. Lova somnade framför en film vid fem och kör nu hela racet; vatten, saga, välling, sång, skiva, kissnödig, vatten osv...
Ellen är mammig och kräver amning typ non stop. Kanske dags att lägga av snart....




RSS 2.0