Festivaltripp!

Vi packade in oss i bilen på torsdag förmiddag och styrde kosan mot Borlänge och peace and love festivalen. Det blev en skön dag i solen med mer läsk och vatten än öl faktiskt, det var för varmt och kön till öltältet alldeles för lång. Vi hann se ett par band; Backyard babies, Volbeat, Monster magnet och Mötley crue. Riktigt skoj hade vi, hoppade, sjöng och dansade som ett par småungar. Vi missade en hel del bra spelningar också, man kan ju inte vara överallt samtidigt tyvärr. Men jag hade velat se Thåström, Winnerbäck, Johan Johansson och A camp också.

Bra bilder har jag ont om, K var snäll och fotade när E och jag var inne och studsade på Mötleys spelning. 



Idag kommer familjen äntligen hem!!! 

I stora staden!

Efter en och en halv vecka på landet är jag hemma i storstan igen! Vi har haft förvånansvärt mycket sol, tom midsommarafton var skaplig, grillat och umgåtts med nära och kära som avlöste varandra i stugan. Jag har åkt i förväg för att få mig en liten dos rock tillsammans med några goda vänner men  familjen kommer också snart hem. Till helgen ska vi träffa några av dem vi saknat och fira en stor liten skatt och hans fina namn med stort kalas. Och sedan är det fördigt, min semester är slut! Usch vad fort det har gått. Den verkar dock sluta lika bra som den började, med solsken och värme. Det tackar jag allra ödmjukast för och ska försöka njuta allt jag orkar. Sommaren tar ju faktiskt inte slut heller, bara för att min ledighet gör det.

Fin bild på bästa svärmor som servade med mat och plock som vanligt. Tack!


Söta somriga A!


Dansen kom igång på allvar när de andra slutat..


Grillar gör man i alla väder!


"Kusinerna" hade det bra ihop.


Hela familjen blekfis!

GLAD SOMMAR!

Nu blir det semester!


Skriknatt!

Det var väl klart att det skulle gå troll i sovandet! Visst heter det att man ska vara försiktig med vad man önskar sig?! Det blev en jobbig natt, bara två uppvak men de var hysteriska. L gallskrek och var jätteledsen tills hon fick välling. Däremot sov hon till kvart över sju i morse! Tänk vad mycket lättare det skulle vara om vi visste varför hon får ont i magen. Vi ska ju boka in oss på en allergimottagning men de har ju redan testat henne så mycket. Jaja, huvudsaken är att det verkar bli bättre och bättre.

Godmorgon!

Sommarlojt!

Det känns som att vi mest går här och dräller faktiskt. Och väntar på att det ska bli dags att åka till landet nån gång. Kolmården hägrar också men ska det vara dåligt väder kanske vi nöjer oss med en lten sväng i parken där.
Hursomhelst! Vi har städat lite, kört med Lovas vagnar och byggt med tågbanan. Igår tog vi en promenad och fika i stan med Lotta och skatten. Idag var det lugnt hela dan förutom en studentmottagning på eftermiddagen. Mina små kusiner börjar bli stora på allvar!

Fotopaus i promenerandet! Skatten fick en finfin napphållare av sin mamma.




Vi har förresten ett sovande barn för tillfället. Jag törs knappt skriva när det går bra men nu har det gått en vecka så jag chansar.. Hon krånglar lite mer på kvällarna nu men å andra sidan så är nätterna bättre än någonsin. Ett par gånger har hon faktiskt sovit hela natten i sin egen säng! Det är fortfarande inte så bra som man skulle vilja men som vanligt så hoppas vi att det är på väg åt rätt håll. Om hon bara sov lite längre på mornarna så skulle vi nog inte klaga faktiskt, klockan sex är för tidigt att gå upp.

Rum för barn!

Idag har vi varit på kulturhuset och besökt "rum för barn" tillsammans med Lotta och skatten och två andra mycket trevliga personer. L sov middag på vägen dit och medan vi fikade så hon var utvilad när det var dags att leka, perfekt. Personalen var trevlig, Hellsing utställningen både fin och rolig, lekrummet alldeles lagom så dit går vi säkert tillbaka snart. Nästa gång ska vi nog testa att måla.







I veckan har vi också träffat en kompis och äntligen fått se hennes lilla bebis (som inte var så liten längre) och firat en stundentska.

Nu är det semester på riktigt, M jobbade sin sista dag i fredags! Hoppas att det blir lite bättre väder nu, sol behöver det väl inte vara jämt men så här rackarns kallt känns onödigt faktiskt.

Nu ska jag kolla fotbollen och imorgon går vi och röstar!









Idag lekland!

M var ledig idag så vi stack till Andys lekland med Lova. Vi var där i tre timmar och hon älskade det. Efteråt var hon helt slut  men vilket äventyr det var.












En helg på landet!

Men på varsitt håll! M åkte ner till landet och lade i båten. L och jag åkte ut till mina föräldrar och latade oss i trädgården. På söndagen satt vi på filtar under ett träd i Nyckelviken hela dagen. Picknic med hela familjen och delar av släkten, härligt i solen. Några hästar, ett par kaniner  och en sväng i hoppborgen hann vi också med. Bättre start på semestern kan man väl inte begära? Snart ska det visst komma dåligt väder så det var en himla tur att vi fick en  sådan drömstart!








RSS 2.0