Hemma och vänder!

Igår kom vi hem efter två veckor på landet. Vädret kunde väl ha varit bättre men vi har kunnat sola och bada ett par dagar så man får vara nöjd. Skönt har det varit att bara ta det lugnt och kunna vara utomhus hela dagarna, det kommer jag att sakna i höst. Nu njuter vi av att sova i vår egen säng, tvättar som galningar och packar om väskorna innan vi åker igen. På söndag morgon åker vi till Mallorca för lite sol och bad i en vecka! Det är både härligt och ångest för när vi kommer hem är det dags för mig att börja jobba igen. 

Idag fick jag en supermysig dag med Lotta på centralbadet, god lunch, massage och bastu gjorde underverk för min trötta kropp. Underverk för själen är det som vanligt att umgås med dig L; och mysigt att kika på magen lite. Tack söta snälla för idag! 

Här kommer några bilder från livet på landet:




Här gick hon fram och tillbaka, fram och tillbaka...


Och det är enda bilden jag lägger upp just nu, uppladdningen börjar strula och klockan är alldeles för mycket för att jag alls ska vara vaken egentligen...

Hejdå mormor!

Jag kan inte komma på något bra sätt att skriva det på. Inatt dog mormor, nu finns hon inte mer. Det gick så fort och vi är nog i chock allihop. Idag var vi ute hos mamma och pappa en sväng men annars fortsätter vi semestern som vi hade tänkt från början. Alltså pausar jag bloggandet i några veckor och återkommer i höst om jag har tid.

Tack mormor, vi saknar dig! Jag hoppas att vi ses igen.

Tjusig på 85-års dagen för bara några veckor sedan!


Regnbågar i regnet!

Vi funderade på att stanna hemma när det började regna men bestämde oss för att åka in till stan en stund ändå för att kolla på prideparaden. Vi stod en bit ifrån och såg inte så mycket men man hörde ju desto mer. Lastbilsflaken såg vi ju och så lyckades vi faktiskt få syn på R från jobbet och hans N, de var så fina så!

Mysigt var det att ha sällskap av Lotta, superfin i klänningen med en härlig bebismage. Någon dag snart måste vi ses länge så jag får känna när bebis sparkar..

Kvällens kräftskiva försvann iaf i regnet för vår del, vi var inte tillräckligt peppade för en kväll utomhus i tält i det här vädret. Det blir hemmamys istället!



L sov sött i början.



Stolta åskådare.  :-)


RSS 2.0