Inflyttade!

I ett huj, tack vare svågern! Vi har lämnat generationsboendet och flyttat in i kartongkaoset. Det går rätt bra det med. Barnen är lite vilsna och vi med men snart så har vi acklimatiserat oss  och fått koll på läget. Tror jag.

Utflyttade!

Och lever livet på landet. Myser i novemberrusket och inser att generationsboende har sina absoluta fördelar. Om en liten vecka flyttar vi till den nya lägenheten. Den stora lägenheten som kommer kännas ganska liten jämfört med att bo i hus...

Amningspaus!

Tur att jag ammar Ellen så jag får lov att ta en paus i soffsängen ibland. Nu börjar jag se slutet åtminstone. Ska "bara" tömma kyl och frys, frosta av frysen och slänga ut de sista prylarna innan det är dags att städa. Men kaffebryggaren sparar jag till sist. Så det så! 

Ajustdet; matstolen får nog hänga med ett tag till den också!


Som nomader!











Nästan inga möbler kvar nu, bara prylar och Ellens matstol. Loppan är på landet med farmor, vi sover i vardagsrummet och kollar på "skräckis" (Scream räknas knappt men får duga.) Fortfarande massor kvar att fixa men ikväll fick vi en liten paus med balsam för hjärtat. Lotta bjöd på middag och jag fick busa lite med Skatten. En riktig liten goding är han minsann!

Livet bland lådorna!











RSS 2.0